Funero
Tel: +381 024 55-44-33
Viber: +381 65 544-33-06
Dežurstvo 0-24
Subotica, Karađorđev put 2 funero@funero.rs

Više od 30 godina sa Vama. Hvala na Vašem poverenju!

Odbornici grada Subotice polažu sledeću svečanu izjavu: "Izjavljujem da ću prava i dužnosti odbornika Skupštine grada Subotice izvršavati u skladu sa Ustavom, Zakonom i Statutom Grada Subotice, a u interesu svih građana Grada Subotice".

            U slučaju donošenja Odluke o sahranjivanju i grobljima je deo odbornika prekršila svoju zakletvu, jer niti su odlučili po Zakonu, niti u interesu građana.

            Odbornici kad bi radili po zakonu i po interesu građana, onda bi bili ponosni na svoje odluke. Prihvatili bi javno kako su glasali. Ali ne prihvataju! Za podatke o glasanju na osnovu Zakona o slobodnom pristupu infromacijama od javnog značaja obratili smo se Predsedniku Skupštine grada Subotica, gospodinu Iliji Maraviću. U zakonskom roku nismo dobili nikakav odgovor, uložili smo žalbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštiti podataka o ličnosti. Neka građani bar naknadno znaju, koji odbornici ne poštuju zakon i volju građana.

Danas, 22. aprila 2016. sa malim zakašnjenjem stigao je i odgovor predsednika Skupštine Grada, gospodina Ilije Maravića. Ne treba mu komentara. Svako neka zaključi koliko je bitno da građani Subotice znaju ISTINU.