Funero
Tel: +381 024 55-44-33
Viber: +381 65 544-33-06
Ügyelet 0-24
Szabadka, Karađorđe út 2 funero@funero.rs

Több mint 30 éve Önökkel. Köszönjük mindenkori bizalmukat!

            A Temetkezésről és Temetőkről szóló Határozat meghozatalakor a képviselők egy része megszegte ezt az esküjét, mert sem a törvény alapján, sem a polgárok érdekében szavazott.

            A képviselőknek – amennyiben a törvény és a polgárok érdekében hoznák meg döntéseiket – büszkéknek kellene lenniük döntéseikre. Nyilvánosan is fölvállalnák, miként szavaztak. Nem vállalják! A szavazási adatokért a közinformációkhoz való szabad hozzáférésről szóló törvény alapján kérvénnyel fordultunk Ilija Maravić úrhoz, a VKT elnökéhez. Mivel a törvényes határidőn belül semmilyen választ sem kaptunk, az ügyben panasszal fordultunk a közérdekű információk bizalmijához. A polgárok legalább utólag tudják meg, hogy mely képviselőik tartják tiszteletben a törvényt és a polgárok érdekeit.

Apró késéssel, de ma, 2016. április 22-én megkérkezett Szabadka Város Képviselő Testülete elnökének, Nikola Maravić úrnak a válasza. Nem kell hozzá kommentár. Ki-ki állapítsa meg saját belátása szerint, mennyire fontos, hogy Szabadka polgárai tudják az IGAZSÁGOT.