Funero
Tel: +381 024 55-44-33
Viber: +381 65 544-33-06
Ügyelet 0-24
Szabadka, Karađorđe út 2 funero@funero.rs

Több mint 30 éve Önökkel. Köszönjük mindenkori bizalmukat!

Törzsvásárlói igazolvány

A Funero a temetkezési tevékenységben nyilván egészen sajátos újítást vezetett be, amikor kibocsátotta a Törzsvásárlói Igazolványt…

A törzsvásárlói igazolvány bemutatóra szól. Arról tanúskodik, hogy tulajdonosa már vásárolt a Funeroban, s kötelezettségeinek időben és maradéktalanul eleget tett (akkor kapja az igazolványt). Ezzel megszerezte a Funero örökös bizalmát. Ezt a bizalmat rokonai, ismerősei körében korlátlan számú esetben BÁRKIRE ÁTRUHÁZHATJA, ám ezzel ERKÖLCSI felelősséget vállal, hogy akit bizalmába fogadott, az is időben teljesíti fizetési kötelezettségeit.

A törzsvásárlói igazolvány felmutatója amennyiben a temetkezéssel kapcsolatos teljes vásárlást a Funeroban végzi, kedvezményre jogosult, ami azt jelenti, hogy a Funero által végzett szolgáltatásra (szállítás, szertartás, kriptanyitás, gyászlapok nyomtatása) 10% kedvezményt adunk. A kedvezmény a vásárolt árura (koporsó, kereszt, textil stb.) nem vonatkozik!

Az igazolvány a Funero bármely üzletében felhasználható, a kiadás helyétől függetlenül.

Az igazolvány örökös érvényű. Akkor kerül visszavonásra, illetve érvénytelenítésre, ha tulajdonosa, illetve akinek átadta használatra, nem teljesítette kötelezettségét. Minden tulajdonos tehát mérlegeli, hogy kiben bízhat meg, s kinek adja kölcsön ezt az igazolványt. Akiben ő megbízik – abban a Funero is.

Fontos: az igazolvány akkor használható, ha a vásárláskor, illetve a számla kiírásakor mutatják fel. Utólag, a számla kiírása, illetve lekönyvelése után sajnos nincs módunkban kedvezményt adni.